Case Study - Marketing Campaign 12 Bulan

Case Study - Bagaimana saya merancang kempen marketing selama 12 bulan untuk menjana sales 7 angka setahun.




Jualan kini dibuka pada 14hb September 2019 (Sabtu), dari pukul 8 malam sampai 11 malam saja!


BONUS-BONUS EKSKLUSIF YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA BELI SEKARANG:







...


Hai. Saya Malik Hairuddin.




Saya merupakan Group CEO untuk Byond Success Sdn Bhd. Atau mungkin anda lebih kenal Tuan Abdul Basit.




.


Saya adalah orang di sebalik tabir untuk membina kempen marketing!


Saya adalah orang yang bertanggungjawab untuk:


1 - Merancang kempen marketing untuk semua syarikat di bawah Byond Success Sdn Bhd, Byond Marketing Sdn Bhd dan beberapa syarikat lain.


2 - Membina team marketing yang bermotivasi untuk bekerja keras tanpa perlu dipaksa.


3 - Menjual pelbagai jenis produk (seminar, produk fizikal dan pelbagai lagi) yang berjaya menjana sales 7 angka secara konsisten selama 3 tahun berturut-turut.


.


Sebelum ini juga saya ada buat kelas marketing yang bernilai RM4,497.


Setiap kali kelas, saya dapati masalah kritikal para peserta adalah:


1 - Tidak merancang kempen marketing untuk 12 bulan!


2 - Tidak tahu laporan data yang penting, untuk kita buat keputusan marketing!


(Perlu naikkan bajet atau stop terus kempen marketing sedia ada)


3 - Tak ambil kesempatan terhadap waktu-waktu tertentu yang membuatkan orang gelojoh beli produk atau servis yang kita jual!


.


Lagi menakutkan…


“Tak tahu membina team marketing yang padu dan boleh bekerja keras (serta bermotivasi), tanpa perlukan pemantauan kita 24 jam seminggu!”


.


Jadi, saya buat keputusan untuk sediakan panduan dalam bentuk case study khas.


Ini bukan ilmu teori.


Bila anda baca panduan ini, anda akan nampak dengan jelas bagaimana untuk bertindak.


Panduan ini juga adalah rujukan saya sampai hari ini membina kempen marketing dan membangunkan team marketing untuk semua syarikat di bawah saya.


.


Bukan itu saja.


Orang lain bayar RM4,497 untuk dapatkan modul-modul yang saya mahu bagi kepada anda ini!


.


Saya namakan panduan ini sebagai:


.


CASE STUDY - MARKETING CAMPAIGN 12 BULAN (PANDUAN BINA KEMPEN DAN TEAM MARKETING UNTUK JANA SALES 7 ANGKA SETAHUN)


.


Apa yang anda akan belajar?


Modul 1: Case Study - Komponen Marketing 12 Bulan Sales RM3 ke RM5 Juta Setahun


Modul pertama adalah modul yang akan selamatkan duit anda sehingga beratus ribu ringgit.



Saya akan tunjukkan:


1 - Komponen asas yang paling kritikal untuk merancang kempen marketing selama 12 bulan.


2 - Sebaik saja anda buat aktiviti ini, anda dah tahu apa yang perlu anda fokus dalam kempen marketing dan buat selama setahun terus!


3 - Secara tak langsung, anda akan berani untuk ambil team marketing yang boleh bantu syarikat anda.


.


Modul 2: Case Study - Cara Lapor Data Marketing


Bab data ini memang pening kepala. Setuju?


Saya akan bagi template data yang saya sentiasa tengok untuk pastikan kempen marketing saya sihat atau tidak.


Anda akan faham:


1 - Jenis-jenis laporan data yang perlu anda guna untuk buat keputusan.


2 - Bantu team anda untuk buat laporan setiap hari, minggu, dan bulan.


.


Modul 3: Case Study - Cara Buat Keputusan Marketing


Nak spend RM100 atau RM1,000 sehari untuk marketing?


Modul 3 ini saya akan tunjukkan case study bagaimana:


1 - Saya buat keputusan untuk naikkan bajet marketing.


2 - Saya buat keputusan untuk ‘bunuh’ atau buang kempen marketing yang tak berkesan.


.


Modul 4: Case Study - Strategi ‘Hari Istimewa’


.


Apa maksud hari istimewa?


Hari seperti ‘Merdeka’, ‘Aidilfitri’ dan sebagainya!


Hari-hari istimewa seperti ini dapat bantu lajukan sales kita (jika ada perancangan yang betul)


Dalam modul 4, anda akan belajar:

 

1 - Jenis-jenis hari istimewa yang ada di Malaysia.


2 - Cara untuk rancang kempen marketing (copywriting, design dan sebagainya) untuk hari istimewa ini.


.


Modul 5: Case Study - Formula Cari Staf Marketing


.


Modul 5 adalah modul penutup yang padu!


Takkan kita nak buat semua kempen marketing sampai mati?


Hehe.


Dalam modul 5, anda akan belajar:


1 - Cara dapatkan team marketing yang bermotivasi.


2 - Soalan-soalan yang wajib anda tanya dalam interview untuk kenal pasti mereka layak atau tidak.


3 - Cara buat team marketing anda bekerja lebih laju tanpa bantuan anda (career path).


.


Berapa harga panduan case study ini?


Macam saya cakap tadi…



Peserta-peserta saya bayar RM4,497 untuk dapatkan modul-modul di atas.



Tapi saya tak nak anda bayar setinggi itu.


.


Jadi saya buat keputusan tak masuk akal.



(Dan keputusan ini dibenci oleh semua orang atas yang berada dalam syarikat saya. Haha)


Saya tak nak potong-potong harga.


.


Anda hanya perlu laburkan wang anda sekali saja.


Panduan ini milik anda SELAMA-LAMANYA.


.


Harganya adalah…


.


RM247 SAHAJA


Ya. RM247 saja.


Bukan setakat harga tak masuk akal.


Anda juga akan dapat bonus-bonus eksklusif ini:


BONUS-BONUS EKSKLUSIF YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA BELI SEKARANG:


>> Bonus 1: Template Job Description Digital Marketer




>> Bonus 2: Template Offer Letter Content Writer



>> Bonus 3: Template Offer Letter Marketing Executive




.


Jualan kini dibuka dari pukul 8 malam hingga 11 malam saja (14hb September 2019 - Sabtu)


Dapatkan panduan ini sekarang sebelum team saya tutup jualan ini.



(Selepas itu, akan naik harga lebih tinggi kerana saya percaya pada nilai ilmu yang terkandung dalam modul ini!)



REMINDER PERCUMA!

http://nak.la/ReminderCaseStudyMarketingFree


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Case Study - Marketing Campaign 12 Bulan (Early Bird) - RM197 HABIS STOK
Case Study - Marketing Campaign 12 Bulan (Extravaganza) - RM247 HABIS STOK
Case Study - Marketing Campaign 12 Bulan (Last Call) - RM347 HABIS STOK
Case Study - Marketing Campaign 12 Bulan (Normal) - RM397 HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN